i egen regi

Har du haft tankar om att ge ut din bok själv? Skulle du vilja ge ut din bok på ditt alldeles egna förlag? Trött på att vänta på antagnings- eller refuseringsbesked?

Dax att ge ut på eget förlag . . .

. . . då du håller på att tappa modet för att du blivit refuserad, kanske inte bara en gång.

OBS! Undvik att ta det personligt! De stora förlagen har mängder av manus att ta ställning till.

Om du anser att din bok förtjänar att ges ut, varför inte göra det själv? För dig som svarat jakande på frågorna ovan är lösningen att ge ut på eget förlag – i egen regi. Att göra det själv alltså!

Så du vill få en bok utgiven . . .

Så du drömmer om att få din bok publicerad? Låt dig inte tyngas ned av att vänta på besked. Ta egna initiativ, var proaktiv som det heter.

Självklart behövs allt från hårt arbete till vilja, beslutsamhet och en klart uttalad avsikt för att publiceringen av ditt manus, ditt verk – din alldeles egna bok – ska bli verklighet.

Till saken hör att det idag är förhållandevis lätt att publicera sin bok på eget förlag.

För dig som vill ge ut i egen regi tillhandahåller ::FRIA ORD:: en mängd olika tjänster. Här får du ett stabilt stöd i processen att etablera ditt egna förlag.

::FRIA ORD:: stödjer dig som vill ge ut dina böcker på eget förlag – under hela eller delar av resan. Hur mycket är du beredd att, och vill du, göra själv? Du bestämmer!

Då du vill ha stöd

Så snart du upplever att det är dax och du vill ha stöd kontakta mig, Helena Kohlberg, via mina sociala nätverk nedan så följer jag upp med ett samtal till dig.

linkedin twitter facebook

Det går också bra att ringa på 08-437 55 938 eller 0709-560150 under kontorstid 08.00-17.00.

Låt oss inleda med en förutsättningslös dialog kring hur ett samarbete skulle kunna se ut.

Vad kan jag stå till tjänst med?

Ta dig en funderare kring vad det är jag kan hjälpa dig med. Du får kvalificerad assistans i ditt bokprojekt i samband med:

  • Planering
  • Målformulering
  • Budgetering och
  • Genomförande
  • Utvärdering

Du får stöd genom själva skrivprocessen fram till tryckning eller e-bokskonvertering, upprättandet av publicerings-, lanserings-, marknads- och eventplanering.

Ge ut i egen regi med stöd av ::FRIA ORD::

Planera...

Planera... tillsammans med ::FRIA ORD::

av Helena Kohlberg